Hälytyskeskuspalvelu

Hälytyskeskus on sertifioitu ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Hälytyskeskus ottaa vastaan tietoa kohteiden hälytysjärjestelmistä ja ryhtyy hälytystilanteessa viiveettä ennalta sovittuihin toimenpiteisiin. Hälytysvalvonta on ympärivuorokautista vuoden jokaisena päivänä ja hälytyksiä vastaanotetaan automaatti-ilmoitusten lisäksi myös puhelimitse. Kuvayhteyden siirto kuuluu myös palveluihimme.

Piirivartijamme ovat tarvittaessa nopeasti paikalla tarkastamassa tilat ja suorittamassa sovitut toimenpiteet. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä, ympärivuorokautinen hälytyskeskus varmistaa, että hälytyksiin reagoidaan viipymättä.

Valvottavina voivat olla Kiinteistön LVI-järjestelmähälytykset sekä hätäpainike-, murto-, palo-, hissi sekä paloilmoittimen linjavikahälytykset (linjavikavalvonta). Etävalvontana voidaan ohjata esim. portteja, puhelinvaihdetta tai kameravalvontaa. Palveluun voidaan lisätä myös palvelukeskuksen puhelinpäivystys. Kaikki toiminnot palvellaan suomen, ruotsin ja englannin kielillä.