Turvatekniikka

Edustamme alan tunnetuimpia ja luotettuja turvalaitemerkkejä Asennamme laitteet käyttökuntoon ja opastamme käyttöönotossa selkeästi ja ymmärrettävästi. Myös mahdollisissa vikatapauksissa ja ongelmissa voit asioida suoraan meidän yhteyshenkilön kanssa. Toimitamme myös useita erilaisia turvapainikkeita sekä henkilöhälyttimiä.
Lisäksi nykyaikainen Kameravalvonta on moderni ja tehokas tapa luoda turvallisuutta ja ennaltaehkäistä vaaratilanteita. Kameravalvonta mahdollistaa maantieteellisesti riippumattoman seurannan ja reagoinnin.

Siirrämme tarvittaessa reaaliaikaista valvontakuvaa hälytyskeskukseemme, joka mahdollistaa ympärivuorokautisen valvonnan. Edustamme tunnettujen valmistajien kamerajärjestelmiä, ja niitä on saatavana kaapeloituna, IP-pohjaisena sekä langattomana. Ratkaisevaa kameravalvonnassa on todentaa kulloisenkin hälytyksen luonne. Tilanteen vaatiessa, kutsumme paikalle vartijan tai tarvittaessa viranomaisen. Toimitamme myös erilaisia ryöstö-, hätä- ja vartijakutsupainikkeita sekä erilaisia turvapuhelimia (myös ATEX-malleja teollisuuden tarpeisiin).

Kameroiden tallennusta ja kuvansiirtoa valvomme 24/7. Palveluumme kuuluu myös hälytyslaitejärjestelmän, kamerajärjestelmän, kutsu- ja hätäpainikkeiden ja turvapuhelimien vuokraus tapahtumiin tai tilapäiseen tarpeeseen, edulliseen vuorokausihintaan.

Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri tarpeisiisi soveltuva luotettava ja toimiva turvalaitejärjestelmä.